BARANI DESIGN Technologies v roku 2019 zdvojnásobili obrat a zoštvornásobili medzinárodný predaj

PATENTOVANÝ DIZAJN METEOSHIELD®PROFESSIONAL OD BARANI DESIGN TECHNOLOGIES V ROKU 2019 VYNIKAL

PATENTOVANÝ DIZAJN METEOSHIELD®PROFESSIONAL OD BARANI DESIGN TECHNOLOGIES V ROKU 2019 VYNIKAL

Po vynikajúcom roku 2019 pre spoločnosť BARANI DESIGN Technologies s. r. o. s rekordným výnosom a predajom meteorologických staníc a senzorov sú predpovede na rok 2020 taktiež optimistické. V silnej konkurencii technická divízia spoločnosti BARANI DESIGN s. r. o. nielen zdvojnásobila svoje príjmy za rok 2019 a štvornásobne zvýšila medzinárodný predaj, ale aj v príprave na rok 2020 a nasledujúce roky významne investovala do výroby, duševného vlastníctva, výskumu a vývoja.

BARANI DESIGN sensory sú vizuálne jedinečné a zároveň ponúkajú v profesionálnych klimatických meraniach najvyššiu úroveň presnosti vo všetkých poveternostných podmienkach. Meteorologické stanice MeteoHelix® IoT weather stations získali v roku 2019 certifikáciu najvyššieho stupňa U0 pre bezdrôtové Sigfox zariadenia. Verzia LoRaWAN poskytuje rovnaký bezdrôtový a merací výkon a parametre.

V roku 2020 je do výroby zaradený revolučný kompaktný bezdrôtový zrážkomer schopný s presnosťou zachytiť stopové množstvá dažďa pod 0,1 mm a prívalove dažde až do 40 mm/min. (2400 mm/hod.).

Pre viac informácií kontaktujte:

BARANI DESIGN Technologies s. r. o.
Klincova 35
821 08 Bratislava, SLOVAKIA
sales@baranidesign.com